Algemene Voorwaarden

Over de producten:

Alle opdrachten die worden gemaakt zijn handwerk. De kleur en vorm en uitvoering kan daarom soms wat afwijken van origineel.

 

Artikel 1 – Algemeen en  definitie

1.1    Deze algemene voorwaarden zijn, met uitsluiting van andere voorwaarden, van toepassing op elk aanbod en  op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen Tioredesign en de koper.

1.2    Door middel van het plaatsen van een bestelling verklaart koper zich akkoord met deze algemene voorwaarden van de webwinkel van Tioredesign

1.3     Uniek op maat gemaakte producten zijn producten die overeenkomstig de specificaties van de koper zijn vervaardigd.

Artikel 2-  Levering

2.1  Tioredesign is niet aansprakelijk voor artikelen die kapotgaan tijdens de verzending. Ik verpak uw bestelling met uiterste zorg en toewijding en kan me, ondanks alle voorzorgsmaatregelen, niet indekken tegen onvoorzichtigheid of ongelukjes tijdens het vervoer. Als u zich hiertegen wilt beschermen dan kunt u kiezen voor verzekerde verzending (€ 8,05). Alleen bij verzekerde verzending ontvangt u bij schade die aantoonbaar is ontstaan tijdens de verzending (maak een foto van het beschadigde artiken IN de geopende verpakking)  een nieuw artikel. 

2.2  Tioredesign is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte bestellingen of late bezorging van uw pakket. De trac&trace code is een bindend bewijs van verzending.

Artikel 3 – Prijzen

De in de webwinkel vermelde prijzen zijn in Euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Artikel 4 – Betaling

4.1   Betaling voor uniek op maat gemaakte producten dient te geschieden door vooruitbetaling. De bestelling wordt definitief na een aanbetaling van 50%. Het resterende bedrag dient te worden betaald nadat de door Tioredesigns, per e-mail toegestuurde foto door de koper is goedgekeurd.

Indien u de bestelling definitief plaatst, gaat u de verplichting aan om het product te betalen. 

Artikel 5 - Retourneren  

5.1   Uniek op maat gemaakte producten kunnen niet worden geretourneerd.

Artikel 6 – Aansprakelijkheid

6.1    Bij ontdekking van eventuele fouten, nadat de door Tioredesign per e-mail toegestuurde foto(‘s) door de koper is (zijn) goedgekeurd, is Tioredesign niet aansprakelijk.

6.2    De in dit artikel opgenomen beperkingen van aansprakelijkheid gelden niet indien de schade te wijten is aan opzet of grove schuld van Tioredesign.

 

November 2013

Leveringsvoorwaarden
Levering van de bestelde goederen vindt in overleg plaats.

Bestellingen worden als pakketpost (€6,75) verstuurd zodat ze altijd te traceren zijn, dit ook als een zekerheid naar de klant toe.
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2009 - 2024 Tioredesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel