Verzenden

** De verzendkosten bedragen binnen Nederland € 6,95 voor standaard verzending en € 8,20 voor verzekerde verzending. Voor klanten in België, Duitsland en andere landen van de EU gelden hogere verzendkosten welke afhankelijk zijn van bestemming en het gewicht van het pakket.

*Als uw pakket is verzonden ontvangt u per e-mail de track&trace code. Deze code samen met w postcode geeft u, op de website www.tracktrace.nl, toegang tot de status van uw pakket.  Zo kunt u het pakket volgen en weet wanneer u het kunt verwachten. 


*Tioredesign is niet aansprakelijk voor artikelen die kapotgaan tijdens de verzending. Ik verpak uw bestelling met uiterste zorg en toewijding en kan me, ondanks alle voorzorgsmaatregelen, niet indekken tegen onvoorzichtigheid of ongelukjes tijdens het vervoer. Als u zich hiertegen wilt beschermen dan kunt u kiezen voor verzekerde verzending (€ 8,20). Alleen bij verzekerde verzending ontvangt u bij schade die aantoonbaar is ontstaan tijdens de verzending (maak een foto van het beschadigde artiken IN de geopende verpakking)  een nieuw artikel. 

* Tioredesign is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte bestellingen of late bezorging van uw pakket. De trac&trace code is een bindend bewijs van verzending. 
 

© 2009 - 2024 Tioredesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel